Prijzen & veelgestelde vragen 

Wellicht vind u het belangrijk om te weten wat u kwijt bent als u bij Delta Bootcamp komt sporten. Dit begrijp ik volledig maar toch vind ik het belangrijker dat u eerst komt ervaren en kennis leert maken met mij en de groep. Na de les bespreek ik graag alle informatie die u wilt hebben om lid te worden. 

Wilt u echt eerst weten wat het kost voordat u gebruik maakt van de gratis proefles neem dan contact op. Dan geeft Sijmen u uiteraard de Up to date prijzen. 

Ik heb een mindere conditie, kan ik zomaar meedoen? 
Ja! De Bootcamptrainingen zijn voor iedereen haalbaar. De trainingen zijn zo in elkaar gezet dat u de oefeningen zo zwaar kunt maken als u zelf wilt, hierdoor zijn de trainingen geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Als het niveauverschil binnen de groep erg groot is, pas Sijmen de training hierop aan. Zo werkt iedereen aan zijn eigen uitdaging, zelfs gevorderden. 

Zijn er ook trainingen als het weer minder is? 
Uiteraard trainen in alle omstandigheden maakt Bootcamp juist zo leuk. Mocht het gevaarlijk worden voor uw veiligheid worden lessen verschoven of met onmacht afgelast. 

Hoe meld ik mij aan voor een training? 
Wilt u zich aanmelden ga dan naar het Basic Bootcamp of personal training toe en vraag via het formulier aan wanneer u graag een gratis proefles wil komen draaien. 

Waar vinden de trainingen plaats? 
Kijk bij tijden en locatie voor de start positie verder gaan wij het mooie Maximapark om hier onze training voort te zetten.