Vacaturen

Delta Bootcamp zoekt een nieuwe groepstrainer/coach/pt/ marketing expert om ons team te versterken! zomervakantie 2016 begonnen maar druk op zoek naar iemand die Delta Bootcamp komt versterken met zijn kwaliteiten. Nu Bestaat het bedrijf alleen nog maar uit Sijmen Breij mogelijk kunt u dit bedrijf versterken en leuker maken. 

Voor onze bootcamp-lessen zijn wij daarom op zoek naar een: bootcamp trainen met nieuw ideeën en mogelijkheden. 


Kun jij groepen enthousiasmeren? Vind je het leuk om jouw fitness obsession over te brengen? Ben je in het bezit van minimaal een sport diploma, geschoold door Defensie denk jij dat jij de juist toevoeging ben aan Delta Bootcamp?

Dan wilt  delta bootcamp jou heel graag leren kennen. Als je verder ook nog onvermoeibaar, creatief en flexibel bent, dan lijkt het ons duidelijk: jij hoort in ons team en wij willen jou graag de kans geven om binnen ons bedrijf te groeien!

Wat kunnen we bieden:
-      Meegroeien in het bedrijf;
-      Gezellige, informele en dynamische werksfeer;
-      Uitbouwen van je lessen en uren
-      Ruimte voor eigen activiteiten en ideeën 

Wat verwachten we van jou:
-      Je bent leergierig en enthousiast;
-      Je bent een groepsbeest en voorbeeldfiguur;
-      Je bent een health & fitness freak;
-      Je bent een doorzetter en creatieveling;
-      Je straalt passie en plezier uit;
-      Je bent zelfstandig en hebt hoge betrokkenheid voor bootcamp en de deelnemers

En als belangrijkste is je moet Delta bootcamp kunnen aanvullen in de beperkingen die jij misschien al gezien hebt? of die wij zelf ervaren!!!

Ben je enthousiast? Graag krijg ik dan een korte motivatie mail met 3 belangrijkste redenen waarom jij bij Delta Bootcamp past!! Je krijg altijd spoedig reactie en misschien zijn wij binnenkort collega's